zaalvoetbal01

X-Module zaalvoetbal: Niet alleen voor zaalvoetballers!

Dit sportieve project draait om een zaalvoetbalteam waarbij de hele X-Moduleklas betrokken is. Je slaat met zijn allen de handen ineen om een zaalvoetbalteam te vormen. Het gaat hierbij niet alleen om de goede dribbelaar of de speler met het ziedende schot. De ontwerper van het teamlogo en het tenue, de beheerder van de Facebookpagina, de teamfotograaf en de bedenker van het clublied zijn net zo belangrijk!

Opdrachten via YouTube - win een sportfeest!
Het project bestaat uit leuke opdrachten via YouTube die je met de hele klas uitvoert. Dit kan soms zelfs zelfstandig, zonder hulp van een docent. We spelen tegen andere scholen. De klas die vanaf september tot en met november de meeste opdrachten goed uitvoert, maakt kans op een geweldige prijs: een sportfeest voor de hele onderbouw! De KNVB en Coca-Cola maken eind november de winnaars bekend.

Het vervolg op deze X-Module: Zaalvoetballen op school
Met dit project hopen Coca-Cola en de KNVB zoveel mogelijk middelbare scholieren te enthousiasmeren voor zaalvoetbal. Het is dan ook mogelijk om na de kerstvakantie tot april 2017 door te gaan met zaalvoetbal in een bestaande of eigen schoolcompetitie op locatie. Hiervoor stelt de KNVB eventueel een medewerker beschikbaar die een reeks van tien competitieronden op locatie verzorgt.

Zaalvoetbal en Olympic Moves
Zijn de zaalvoetballers van deze X-Module enthousiast? Dan kunnen we het zaalvoetbalteam inschrijven voor Olympic Moves: de grootste schoolsportcompetitie van Nederland. Kijk ook eens op www.olympicmoves.nl.

zaalvoetbal02