Voetbal is de grootste sport van Nederland. Het is een sport die je zowel buiten als binnen kunt doen en op bijna elke ondergrond. Eigenlijk heb je niets anders dan vier jassen en een bal nodig om een lekker partijtje voetbal te kunnen spelen. De X-Module Topvoetbal gaat echter verder…

Wanneer je kiest voor de X-Module voetbal, dan speel je enorm veel voetbalpartijtjes. Je leert samen nog beter aan te vallen, te verdedigen en om te schakelen. Binnen de lessen speel je allerlei verschillende partijvormen. Denk hierbij aan 7 tegen 7, 4 tegen 4, maar ook 3 tegen 2 of 2 tegen 1. Binnen het aanvallen leer je samen op te bouwen, samen de bal diep te spelen, samen kansen te creëren en te benutten. Uiteraard leer je ook hoe je je tegenstander kunt passeren. Bij het verdedigen leer je precies hoe je het je tegenstander moeilijk kunt maken in bovenstaande situaties.

Heel belangrijk bij de X-Module Voetbal is, dat je je realiseert, dat alle lessen altijd buiten gegeven worden. Je voetbalt op het kunstgras van Hellas Sport. Het grote voordeel hiervan is, dat we echt met voetballen bezig zijn en je alle middelen tot je beschikking hebt die je in een echte voetbaltraining ook hebt. Nadeel is, dat je ook bij slecht weer buiten aan het voetballen bent. Voor de echte liefhebber is dat natuurlijk geen probleem!

Wil je een betere voetballer of voetbalster worden? Dan is de X-Module Voetbal echt iets voor jou!

   topvoetbal01