U bent van harte welkom op onze voorlichtingsavonden!

Op 28 november en 11 december organiseert het Pascal College twee ouderavonden voor ouders van kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool. Beide voorlichtingsavonden hebben twee programmaonderdelen: naast de algemene informatie over onze school , de overstap naar het voortgezet onderwijs en de aanmeldprocedure krijgen ouders in het tweede onderdeel een beeld van ons onderwijs, de begeleiding van onze leerlingen én de speciale stromingen: tweetalig onderwijs – Engels en internationaal georiënteerd onderwijs.  We zien u graag op onze voorlichtingsavonden, u schrijft zich in via de website van POVO: https://povo-zaanstreek.nl/evenement/inschrijven-informatieavonden-zaanse-voortgezet-onderwijs/ (Deze website krijgt nog een update voor dit schooljaar). 

Kom naar ons Open Huis op zaterdag 2 februari!

Op zaterdag 2 februari staan vanaf 10.00 uur de deuren van het Pascal College wijd open voor leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders.  Tijdens ons Open Huis komen de bezoekers alles te weten over ons onderwijsaanbod, de schoolvakken, de speciale stromingen en keuzemogelijkheden. Het Open Huis is een mooie gelegenheid om een kijkje in de keuken te komen nemen. Natuurlijk staan er leerlingen en personeelsleden klaar om alle vragen te beantwoorden!  Inschrijven voor het Open Huis is niet nodig, iedereen is welkom om zaterdag 2 februari tussen 10. 00 – 14. 00 uur. U kunt zowel met de auto als met de fiets komen. 

Doe mee met de Open Lesdagen voor leerlingen groep 8 op 16 januari,  6 februari en 14 februari!

Op 16 januari en op 6 februari organiseert het Pascal College open lesdagen voor alle leerlingen uit groep 8. Tijdens deze lesdagen volg je lessen in twee vakken van het Pascal College.  Je proeft de sfeer bij ons op school, je ontmoet onze docenten en je mag natuurlijk al je vragen stellen! We zien je heel graag in de les zitten. Schrijf je in via :https://povo-zaanstreek.nl/


Wil je meer weten over onze school? Kijk dan in het informatieboekje!

Informatieboekje groep 8 2018 10 30 om 13.16.08

 

Wil je meer weten over tto? Klik dan hier!

tto

 

Mocht je na het lezen van de gids(en) nog vragen hebben over onze school, dan kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.