De LLV

De LLV (leerlingenvereniging ) bestaat uit een groep leuke leerlingen uit verschillende leerjaren, die onderling een goede en hechte band hebben. Samen organiseren ze de vetste schoolfeesten, de leukste uitjes en activiteiten op school.

Jort van den Berg, 5 VWO:
“De LLV is een groep die meer initiatief neemt dan andere leerlingen. Als LLV zorgen wij ervoor dat de automaten zijn gevuld en we staan achter het buffet broodjes te verkopen. Daarnaast organiseren wij alle schoolfeesten, dat betekent: opbouwen, verkoop tijdens het feest en het afbouwen. Ook maken wij de decoraties en zijn wij de DJ’s. Het is super gezellig en als je het leuk vindt om dingen te organiseren moet je er zeker bijkomen!”

Femke van den Berg, oud-leerling:
“De LLV is super cool.”

llv 03

De Techniek

De jongens die de muziek en het licht regelen op de schoolfeesten, doen ‘de techniek’. Ze draaien verschillende soorten muziek en hebben toffe lichteffecten. Zij zorgen er voor dat ieder schoolfeest een echt feest wordt. Daarnaast zijn zij ook verantwoordelijk voor de techniek bij de kerstmusical.

Maurice Klinkhamer, oud-leerling:
“De techniek is gewoon leuk als je van draaien, opbouwen, licht en geluid houdt. De gezelligheid binnen de LLV is gewoon heel gezellig, en de band die je met de mensen in de techniek opbouwt is onvergetelijk. Naast het feit dat je zelf plezier hebt, breng je ook anderen plezier als je een leuk feest neerzet.”

llv 01

De schoolfeesten

De schoolfeesten, het kerstgala en het valentijnsbal op school worden georganiseerd door de LLV. De LLV kiest het thema (hierbij kun je denken aan horror, all black of scandaleux) en zorgt ervoor dat de school wordt omgetoverd in de stijl van het thema. Tijdens de feesten zorgt de LLV voor de catering en de muntjesverkoop.

Lisa Leeman, 6 VWO:
“Het harde werken met een leuk team, en na afloop kunnen zeggen: dat hebben we toch maar weer mooi geflikt!”

llv 05

Reizen

De LLV organiseert allerlei uitjes, voor zowel bovenbouw als onderbouw. Zo zijn er stedentrips naar Antwerpen, Keulen en Brussel. Verder worden er elk jaar een aantal pretparken bezocht. Ook kun je met de LLV skiën en snowboarden en deelnemen aan andere sportieve uitjes.

Pleun van de Port, 5 Havo:
“Er is een ruime keuze aan uitjes. Ze zijn altijd tof en zeer goed geregeld.”

llv 02

Movienight

Elk jaar organiseert de LLV een movienight. Een hele nacht films kijken met alle leerlingen uit de bovenbouw. Iedereen ligt op matrasjes op de vloer van de aula en tussen de films door is er genoeg eten en drinken te kopen. Het is altijd gezellig en zeker de moeite waard om het een keer mee te maken.

Hope Kromopawiro, 5 VWO:
“De filmnacht is echt één van de apartste avonden (of eigenlijk nachten) op het Pascal. Je blijft namelijk echt overnachten op school! Het is een keer wat anders dan een schoolfeest. Je slaapt (eigenlijk slaap je niet) met z’n allen in de aula. Het ziet er echt leuk uit om iedereen met luchtbedden en slaapzakken in hun slaapkleding te zien. Er worden de hele avond films gedraaid, maar als je de film niks vindt, kun je het alsnog heel leuk hebben met de mensen om je heen. Dus eigenlijk is het een chillnacht met je vrienden op school met films en bakken vol eten. Dit alles maakt dat het een super gezellige sfeer heeft!"

llv 04

Valentijnsactie

Elke jaar hebben wij op school een Valentijnsactie. Je kan voor een klein bedrag een leuk berichtje sturen aan jouw Valentijn. Dit kan anoniem en de LLV stopt er ook wat lekkers bij. Cupido komt dan in de les en deelt de cadeautjes uit.

Merel Onrust, 4 Havo:
“Op Valentijnsdag zit menig leerling met kloppend hart in de klas. Via de LLV kun je anoniem (of niet) een cadeautje naar jouw Valentijn sturen. Als wij ze als LLV rondbrengen, is heel leuk om de verraste reacties van leerlingen te zien.”

llv 06

Het buffet

Arnold verzorgt van maandag tot en met donderdag de catering in de aula. Hij maakt van ‘s ochtends vroeg tot na de grote pauze verse broodjes, zowel koud als warm. Alle vleeswaren worden elke ochtend vers gesneden. Daarnaast heeft hij nog pizza’s, smoothies, muffins, fruit en broodjes gezond. De leerlingen van de LLV helpen hem met de verkoop in de pauzes.

Naomi Voet, 4 Havo:
“Arnold is een klantvriendelijke man die leuk contact houdt met zijn vaste klanten. Arnold zijn assortiment is aangepast aan de behoeften van de leerlingen op school. Zo zorgt Arnold ervoor dat veel van zijn rundvlees halal is, zodat iedereen van zijn assortiment kan genieten.”

Lees meer over de activiteiten van de LLV