Op dinsdag 15 maart vindt in de grote zaal van het Zaantheater Het Concert plaats. Op het podium laten leerlingen en docenten van het Pascal College zien hoe goed ze kunnen dansen, zingen en musiceren. Het avondvullend programma begint om 20.00 uur (deur open om 19:30 uur) en er zullen zo’n achttien acts opgevoerd worden.

Dit jaar hebben we te maken met een vernieuwing, want een groot deel van de artiesten die jarenlang optraden is vorig schooljaar geslaagd. Een nieuwe veelbelovende lichting komt op, dus dit jaar hebben we relatief veel leerlingen uit de onderbouw. De audities zijn inmiddels achter de rug en de workshops zijn in volle gang.
De workshops en de organisatie zijn voor het grootste deel in handen van onze eigen leerlingen. Peter de Bruijne coördineert de decorbouw en allerlei audiovisuele activiteiten.

Het Concert is van leerlingen voor leerlingen, maar iedereen is meer dan welkom. Leerlingen waarderen het altijd ten zeerste als hun klasgenoten en docenten naar hun verrichtingen komen kijken. Kortom, het is voor iedereen bijna een must om te komen!
Kaartjes kosten in de voorverkoop 7 euro per stuk. Leerlingen kunnen op vertoon van hun pasje één kaartje op naam kopen voor 5 euro per stuk. Daarbij is een ‘gratis’ pauzedrankje inbegrepen. Aan de zaal zal een kaartje tien euro gaan kosten.
De voorverkoop van de kaarten start meteen na de voorjaarsvakantie in de pauzeruimte.

Zet 15 maart in je agenda en vertel het verder!
Tot ziens in het Zaantheater

 160226 concert