11-05-2015
 

Van woensdag 15 april tot vrijdag 17 april is klas 2 naar het mooie eiland Texel geweest. Gedurende drie dagen werd er aardig wat gefietst, werd er veel rond het strand gedaan (raften, kiten, rugby, vuur maken enz.) en kon er in het bos worden gesmokkeld. Het weer was prachtig en er moest zelfs met zonnebrand gesmeerd worden.

Ook zijn er angstige momenten beleefd in het Fonteinsolbos tijdens de horrorhike, maar de Fonteinsnolheks heeft gelukkig niemand echt te pakken gekregen. De tocht op de garnalenboot was vooral door de humoristische wijze van commentaar geven door zowel de kapitein als de man in de "kombuis" erg grappig. De gevangen garnalen werden door onze leerlingen vakkundig geduwd, getrokken, gedraaid en opgesmikkeld, want vers uit zee zijn ze toch wel erg lekker!

Al met al kijken wij weer terug op een geslaagde werkweek. Er staan leuke foto’s op de site van alle bovengenoemde activiteiten. Wij willen iedereen die aan de werkweek heeft bijgedragen weer bedanken voor de fantastische inzet.